Головна » 2016 » Лютий » 23 » Тиждень іноземних мов в Броварській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
19:57
Тиждень іноземних мов в Броварській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

У сучасному світі іноземна мова займає вагоме місце в житті людей. Ще зовсім недавно це  було просто поняття та шкільний предмет, а зараз  - це спосіб та можливість міжнародного спілкування. Кожна доросла людина мріє опанувати іноземну мову  хоча б на розмовному рівні, а дітей починають навчати ще з молодшого віку. Що ж нам дає знання іноземних мов?  Володіючи ними, ми можемо розмовляти з цікавими людьми на різні теми,  заводити корисні знайомства і знаходити нових друзів серед іноземців. Отже, про роль іноземних мов у світі можна говорити нескінченно. Безсумнівним є той факт, що вони є важливою складовою  життя сучасної людини.
З  15 по 22 лютого в нашій школі пройшов тиждень педагогічної майстерності вчителів іноземної мови.
Учні та вчителі нашої школи готуючись до тижня підготували яскраві та змістовні стіннівки англійською та німецькою мовами присвячені Дню Закоханих – 14 лютого.
У рамках тижня вчителями іноземних мов було організовано і проведено різноманітні заходи: урок-змагання  в 3-Б класі «The world of animals» (Шматко І.П.), урок-змагання з німецької мови «Deutsch ist klasse» в 5-А класі (Кобза О.М., Петрова Я.О.), урок-екскурсія до Великої Британії «Great Britain is really great» в 10-А класі (Левковець О. М.), урок –гра «We love English» в 5-А класі (Музика О.В.), ярмарок знань «The right food for the right mood» в 9-А класі (Кривонос В. В.) та урок-гра «Let’s prepare to the Birthday’s party» в 4-Б класі (Кирпа Л.Ю.)

Переглядів: 494 | Додав: Petrova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: